Ο Γεώργιος Ντεντόπουλος υποψήφιος με την παράταξή μας στην τοπική κοινότητα Λακκόπετρας

Ο Γεώργιος Ντεντόπουλος του Αργυρίου και της Ιουλίας γεννήθηκε στην Λακκόπετρα το 1968, μεγάλωσε και ζει μόνιμα εκεί. Είναι απόφοιτος της Τριάντειου Τεχνικής και Επαγγελματικής Σχολής με ειδικότητα Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων και είναι πτυχιούχος προπονητής ποδοσφαίρου κάτοχος διπλώματος επιπέδου ΟΥΕΦΑ Β’.

Είναι παντρεμένος με την Αθανασία Κολλιοπούλου, καθηγήτρια ξένων γλωσσών και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά τον Αργύρη σπουδαστή των ΙΕΚ και τον Γιώργο μαθητή Λυκείου. Εργάζεται ως πολιτικό προσωπικό στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο εργοστάσιο ΜΜΕΕ Αράξου και είναι εκλεγμένο μέλος στο σωματείο εργαζομένων ΥΕΘΑ Πελοποννήσου  Εργοστασίου Αράξου

Ασχολήθηκε ενεργά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για αρκετά χρόνια τόσο ως παίκτης στον Α.Ο. ΙΚΑΡΟΣ Λακκόπετρας και στον Εθνικό Σαγαιΐκων με τον οποίο αγωνίστηκε στην Δ’ Εθνική, όσο και ως προπονητής στον Α.Ο. ΙΚΑΡΟΣ Λακκάπετρας αλλά και σε ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Είναι ενεργός πολίτης που αγαπά και νοιάζεται τον τόπο του και το χωριό του, ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση έχοντας διατελέσει στο παρελθόν Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Λακκόπετρας την περίοδο 2011 – 2014, ενώ το 2014 είχε πολιτευτεί με την παράταξη του Δημάρχου παίρνοντας 120 ψήφους.

Σαν άνθρωπος που ενδιαφέρεται και συμμετέχει στα κοινά, βλέπει το χωριό του να μην προοδεύει, τα βασικά του προβλήματα να χρονίζουν και να μην βρίσκουν την λύση τους, αλλά και ακριβοπληρωμένες εγκαταστάσεις για τις οποίες υπήρξε μεγάλος αγώνας για να αποκτηθούν όπως το γήπεδο να μαραζώνουν, να είναι εγκαταλελειμμένες στην τύχη τους και να δίνονται αφειδώς υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και ανταπόκριση.

Αποφάσισε να συμμετέχει ενεργά στις δημοτικές εκλογές ανταποκρινόμενος θετικά στο κάλεσμα του Σπύρου Μυλωνά για συμμετοχή του στην παράταξη «Όραμα για την Δυτική Αχαΐα» με την υπόσχεση να προσφέρει τον καλύτερο εαυτό του στον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων του χωριού.

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του δήλωσε:

«Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες χαμένες ευκαιρίες και ότι ήρθε η ώρα ενωμένοι να παλέψουμε για τον τόπο μας χωρίς αποκλεισμούς και διαιρέσεις. Σαν άνθρωπος που ασχολείται με τον αθλητισμό ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει σκληρή δουλεία και τι σημαίνει να παλεύεις κάθε ώρα, κάθε στιγμή, κάθε μέρα για να πετύχεις τους στόχους σου. Καλώ όλους τους συγχωριανούς να πλαισιώσουν την προσπάθεια μας για να γίνει επιτέλους το χωριό μας ο τόπος που μας αξίζει»

Ο Σπύρος Μυλωνάς καλωσορίζοντας τον Γεώργιο Ντεντόπουλο στην παράταξη μας δήλωσε:

« Ο Γιώργος Ντεντόπουλος ένας ανήσυχος άνθρωπος με αγωνίες και όραμα για τον τόπο του, αποφάσισε να στηρίξει την προσπάθεια μας για να δώσουμε στον τόπο μας την θέση που του αξίζει, πλαισιώνοντας με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο της παράταξης μας στην Τοπική Κοινότητα Λακκόπετρας, απέναντι στις λογικές της αδράνειας και της συναλλαγής, απέναντι στις πολιτικές που καθηλώνουν τον τόπο μας στην μιζέρια και την απαξίωση, απέναντι στις συμπεριφορές που διαιρούν και πληγώνουν την κοινωνία μας. Καλωσορίζοντας τον θέλω να δηλώσω ότι για εμάς συνειδητή πολιτική επιλογή είναι να κάνουμε μια νέα αρχή για τον δήμο μας με σχέδιο και όραμα, με πρόσθεση και όχι με αφαίρεση, με πολλαπλασιασμό και όχι με διαίρεση, με συνεργασίες και όχι με αποκλεισμούς».

Γιώργο καλό αγώνα, δύναμη, κουράγιο και καλή μας επιτυχία !!!

 

Μπορεί να σ' ενδιαφέρει: