Ο Άγγελος Καραντζάς υποψήφιος με την παράταξη μας στην δημοτική ενότητα Δύμης

Ο Άγγελος Καραντζάς είναι γιός του Βασιλείου Καραντζά και της Δημητρούλας Δριμάλα, γεννήθηκε το 1977 στην Κάτω Αχαΐα, είναι ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας, είναι γέννημα θρέμμα Αχαγιώτης αφού εργάζεται και κατοικεί μόνιμα στην πόλη.

Είναι απόφοιτος Λυκείου, παντρεμένος με την Σοφία Γεωργακοπούλου και έχουν ένα γιό τον Βασίλη μαθητή του Δημοτικού Σχολείου. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας  εμπορική επιχείρηση σε κεντρικό σημείο της πόλης, είναι ιδιοκτήτης φωτοβολταϊκού πάρκου πιστεύοντας στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ έχει επενδύσει και στον αγροτικό τομέα καλλιεργώντας οικολογικούς ελαιώνες στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αχαΐας.

Ο Άγγελος από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με τον αθλητισμό, αρχικά ως αθλητής του Μπάσκετ στην ομάδα της ΑΧΑΓΙΑ ‘ 82 για περίπου 20 χρόνια κλείνοντας την αθλητική του παρουσία ως αρχηγός της ομάδας. Στην συνέχεια ασχολήθηκε με την ποδοσφαιρομάνα της Αχαγιάς, την μεγάλη κυρία, την Αχαϊκή, αρχικά ως μέλος του συνδέσμου φίλων της ομάδας και στην συνέχεια για μια πενταετία ως μέλος των διοικήσεων της ομάδας, υπηρετώντας σε διάφορες θέσεις μέχρι και αυτή του Προέδρου.

Ο Άγγελος προέρχεται από οικογένεια με αρχές και αξίες, οι γονείς του εργάστηκαν σκληρά για να τα καταφέρουν και σαν παιδί μιας τέτοιας οικογένειας αλλά και ως αθλητής έχει μάθει να αγωνίζεται σκληρά για να πετύχει τους στόχους τους.

Ο Άγγελος ως γνήσιος Αχαγιώτης νοιάζεται για την πόλη, αγαπά τον τόπο μας, τον πληγώνει η εικόνα που παρουσιάζει ο Δήμος μας και πιστεύει ότι αξίζουμε καλύτερη τύχη. Με την υποψηφιότητά του επιδιώκει να συμβάλει ενεργά, αθροίζοντας τις δυνάμεις και τις ιδέες του στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με επικεφαλής τον Σπύρο Μυλωνά.

Σαν άνθρωπος είναι δραστήριος και ανήσυχος, από την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό πιστεύει στην συλλογική δράση και στο ομαδικό παιχνίδι και με όπλα του την εμπειρία, την ανιδιοτέλεια και την διάθεση για προσφορά αποφάσισε να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον αγώνα για να γίνει πράξη το Όραμα για την Δυτική Αχαΐα.

Ο ίδιος για την απόφαση του να είναι υποψήφιος δηλώνει:

«Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα και ζω, η στασιμότητα και η αδράνεια στην επίλυση των βασικών μας προβλημάτων και το θλιβερό γεγονός ότι ακόμα και τα αυτονόητα είναι ζητούμενα με οδήγησαν στην συνειδητή απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά θέτοντας την υποψηφιότητα μου στο πλευρό του Σπύρου Μυλώνα και της παράταξης Όραμα για την Δυτική Αχαΐα».

Ο Σπύρος Μυλωνάς μιλώντας για την υποψηφιότητα του Άγγελου είπε:

«Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας τον Άγγελο Καραντζά από την Κάτω Αχαΐα, έναν δραστήριο και ενεργό πολίτη, άνθρωπο του μόχθου και της προσφοράς, με αρχές και αξίες, με αγωνία για το μέλλον του τόπου μας, με προβληματισμό για την αδράνεια και την απραξία των τελευταίων χρόνων αλλά και με όραμα, ιδέες και διάθεση προσφοράς για το δήμο και τις υποθέσεις του.

Άγγελε δεσμεύομαι ότι οι δικές μας προσπάθειες θα γίνουν στην κατεύθυνση να ξεκολλήσουμε τον τόπο μας από το τέλμα και την μιζέρια. Η διαφάνεια, η αξιοκρατία, ο ορθολογισμός, η συλλογική δράση και ο προγραμματισμός θα είναι οι βάσεις της κοινής μας δράσης.

 

Στις 27 Μαΐου ξεκινάμε μαζί την ανασυγκρότηση του τόπου μας !!! »

 

Άγγελε Καλωσόρισες, Δύναμη και Κουράγιο, Καλό Αγώνα και Καλή μας Επιτυχία !!!

Μπορεί να σ' ενδιαφέρει: