Ο Σπύρος Ν.Μυλωνάς, ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα», συνεχίζει τις συναντήσεις με πρόσωπα και θεσμούς

Τις συναντήσεις του με άτομα και θεσμούς συνεχίζει ο Σπύρος Ν.Μυλωνάς, επικεφαλής της παράταξης «Όραμα με τη Δυτική Αχαΐα»  και νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

Αυτή τη φορά ο κος. Μυλωνάς μαζί με τα εκλεγμένα μέλη της παράταξής του, Κυριάκο Ορλώφ, Ανδρέα Μπουχέλο, Βασίλη Γκοτσόπουλο, Άγγελο Καραντζά και Κωνσταντίνο Παλαιολόγο συναντήθηκαν με το σώμα Εθελοντών Διασωστών-Πυροσβεστών Δυτικής Αχαΐας (ΣΕΔΙΠ) στα γραφεία τους μέσα σε κλίμα ευχάριστο και φιλικό.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος και οι συνεργάτες του ενημερώθηκαν από το σώμα των ΣΕΔΙΠ για τις δραστηριότητες τους, τα προβλήματα τους  και  τις ανάγκες τους σε πόρους, υποδομές και μέσα. Ο  δήμαρχος τόνισε την αξία και την σημασία του έργου που παράγουν οι συνδημότες μας αυτοί, διαβεβαιώνοντάς τους  πως από την ανάληψη των καθηκόντων του θα βρίσκεται στο πλάι τους στηρίζοντάς τους με κάθε δυνατό τρόπο.

Ο κος. Μυλωνάς τόνισε επίσης την ανάγκη ενδυνάμωσης του εθελοντισμού,  την στήριξη των εθελοντικών ομάδων με χρηματοδότηση (παραμένει εξαιρετικά ισχνή) και εξοπλισμό, από το κράτος και την τοπική αυτοδιοίκηση και την ασφάλιση των εθελοντών με ευθύνη του κράτους (ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ). Μόνο έτσι μπορούν οι διάφορες ομάδες εθελοντών να βοηθούν αποτελεσματικά την κοινωνία που σήμερα περισσότερο από ποτέ το έχει ανάγκη…..

Μπορεί να σ' ενδιαφέρει: