Νόμπελ οικονομίας ή Όσκαρ ηθοποιίας στον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας; Χρωστούσε 5.637.701,08 € και εξόφλησε 16.800.000 €!!!

<<Έξις δευτέρα φύσις>>, έλεγε ο Αριστοτέλης!

Δηλαδή η συνήθεια γίνεται  δεύτερη φύση του ανθρώπου! Αυτή η έκφραση ταιριάζει απόλυτα στον δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας ο οποίος στην προσπάθεια του να παρουσιάσει έργο και να βγει από την δεινή του θέση, χρησιμοποιεί τη γνωστή του μέθοδο <<λέγε ψέματα, κάποιοι θα σε πιστέψουν>>! Είναι η συνήθεια του. Έγινε δεύτερη φύση του!

Σε κάθε εμφάνισή του, ο δήμαρχος τονίζει ως επίτευγμά του ότι ξεχρέωσε παλιές οφειλές ύψους 16.800.000 € και νοικοκύρεψε το δήμο! Όλοι στην ζωή μας γνωρίζουμε ότι ξεχρεώνουμε ότι χρωστάμε και τίποτα περισσότερο! Πόσα χρήματα λοιπόν χρωστούσε ο δήμος όταν ανέλαβε η δημοτική αρχή; Τα επίσημα στοιχεία του δήμου, όπως είναι καταγεγραμμένα στον Ισολογισμό στις 31-12-2014 δείχνουν ότι το σύνολο  των  υποχρεώσεών του ήταν 5.637.701,08 € !

Προκύπτει λοιπόν το ερώτημα ποιος λέει ψέματα. Το επίσημο έγγραφο του δήμου, δηλαδή ο ισολογισμός του 2014 που φέρει τις υπογραφές των υπηρεσιακών παραγόντων, του αρμόδιου αντιδημάρχου, της δικής σας ως δήμαρχος και του ορκωτού λογιστή ή εσείς με τους σημερινούς σας ισχυρισμούς; Να δημοσιεύσετε κύριε δήμαρχε τα εντάλματα πληρωμών των 16.800.000 € με τους συγκεκριμένους κωδικούς αφού είναι σωστά αυτά που ισχυρίζεστε! Να πληροφορηθεί ο κάθε δημότης από τον <<νοικοκύρη>> δήμαρχο για το επίτευγμα σας! Πως γίνεται να χρωστάς 5.637.701,08 €  και  να εξοφλείς 16.800.000 €;

Κύριε δήμαρχε ο μόνος και αυτονόητος τρόπος να επικοινωνείς με τους πολίτες είναι η αλήθεια! Είναι το μέσο που θα πρέπει οι δημοτικοί άρχοντες να χρησιμοποιούν για να οικοδομήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους δημότες! Δυστυχώς για το δήμο, έχετε πια και άλλο όνομα. Σας βάφτισαν οι δημότες!  Ψεύτες!!! Συνεχίστε να το κάνετε! Έφτασε η ώρα που ο λαός εκτός από αυτόν τον χαρακτηρισμό, για όλα σας τα καμώματα, θα σας στείλει σπίτι σας!

Μπορεί να σ' ενδιαφέρει: