Απάντηση στη συνέντευξη Ραυτακόπουλου

Σε συνέντευξη του ο Αναπληρωτής του Δημάρχου «Αντιδήμαρχος Έργων και Προγραμματισμού» κος Ραυτακόπουλος στο γνωστό τετρασέλιδο του Σαββάτου, (αλήθεια με τίνος χρήματα πληρώνεται η διαφήμιση της δημοτικής αρχής) επέδειξε για μια ακόμη φορά ότι δικαίως ο λαός του χάρισε το γνωστό παρωνύμιο, του ανθρώπου που είναι σε μόνιμη διάσταση με την αλήθεια!

Σε ένα παραλήρημα αμοραλισμού, αυτοθαυμασμού, προπαγάνδας, αλαζονείας και ασυνειδησίας  για τα «επίτευγματα» τόσο αυτού, όσο και του πολιτικού του προϊσταμένου, σε συνδυασμό με φτηνές συκοφαντίες δείχνει πόσο μακριά από την πραγματικότητα και την αλήθεια βρίσκονται αυτός και όλη η απερχόμενη Δημοτική Αρχή!

Κύριε Αντιδήμαρχε σας κατανοούμε πλήρως και απολύτως! Γιατί στην ουσία δεν έχετε και δεν μπορείτε να πείτε τίποτα για τα πέντε χαμένα χρόνια της θητείας σας!

Όταν επί των ημερών σας:

  • Oι αγροτικοί δρόμοι βρίσκονται σε κακό χάλι και θυμάστε ότι υπάρχουν λίγο πριν τις εκλογές!
  • Eσείς ο ίδιος φτάσατε στο σημείο να καλέσετε την αστυνομία για να συλλάβει τον Πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου παραλιακού χωριού του δήμου μας γιατί βαρέθηκε να περιμένει την βοήθεια σας και ανέλαβε με δικά του έξοδα να διευθετήσει τα προβλήματα της περιοχής του.

  • Eσείς ο ίδιος εγκρινατε με την υπογραφή σας προμήθεια λαμπτήρων που έγινε το 2012 – 2013 τότε που ως αντιπολίτευση την είχατε καταγγείλει και τώρα με μόνο την δική σας υπογραφή ο Δήμος πλήρωσε το ποσό των 80.000,00 € αντί των 43.000,00 € που είχε αναγνωρίσει με απόφασή της η τότε Εκτελεστική Επιτροπή με επικεφαλής τον τότε Δήμαρχο κ. Παναγιωτόπουλο.

  • Τις βροχές τις βαφτίζετε θεομηνίες και τις μπόρες πλημμύρες που λόγω τις αδυναμίας σας πνίγουν τους δημότες.
  • Εχετε επιδοθεί σε ένα όργιο απευθείας αναθέσεων σε δικούς σας εργολάβους κατασπαταλώντας τα χρήματα του δημότη αναγάγοντας την διαπλοκή και την διαφθορά ως κύρια χαρακτηριστικο σας


Όταν συμβαίνουν όλα αυτά είναι πιο φρόνιμη η σιωπή.  Διαφορετικά προφέρονται ψέματα,  συκοφαντίες, ευφυολογήματα και υποσχέσεις! Κε δήμαρχε, κ. αντιδήμαρχε, είναι παρά πολλά αυτά που μας χωρίζουν, είναι χαώδης η απόσταση μεταξύ μας!

Γιατί εμείς κε Αντιδήμαρχε:

Αγωνιζόμαστε για έναν δήμο απαλλαγμένο από τα τεράστια προβλήματα καθημερινότητας, που επί πέντε χρόνια έχετε αποδείξει σε όλους μας ότι δεν μπορείτε να επιλύσετε!

Αγωνιζόμαστε για έναν δήμο με σεβασμό στους θεσμούς, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα στην διαχείριση των οικονομικών, με ανθρώπινο πρόσωπο και με έμφαση στην εξυπηρέτηση του δημότη!

Αγωνιζόμαστε για ένα δήμο μοντέρνο και σύγχρονο, με κύρος, αξιοπρέπεια και  όραμα για την ανάπτυξή του!

Αυτά θα κάνουμε πράξη με την νίκη που θα μας δώσει ο λαός στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου! 

Κε δήμαρχε, κ. αντιδήμαρχε, με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας σας ευχόμαστε προκαταβολικά χρόνια πολλά για την γιορτή της Δευτέρας!

Μπορεί να σ' ενδιαφέρει: