Δωρεάν παροχή νερού σε ψηφοφόρο τους στην κοινότητα Μαζαρακίου. Η προσωποποίηση της διαφθοράς και της διαπλοκής από τους νοικοκυραίους της δημοτικής αρχής!

Καταπέλτης για μία ακόμη φορά τα στοιχεία από τη διαύγεια για την ΔΕΥΑΔ και τον δήμαρχο δυτικής Αχαΐας. Σε μια περίοδο που η ΔΕΥΑΔ λόγω αδυναμίας της δημοτικής αρχής δεν έχει μόνιμους υπαλλήλους αφού οι αποσπασμένοι δημοτικοί υπάλληλοι επέστρεψαν υποχρεωτικά στον δήμο και έδωσε με απευθείας αναθέσεις τις εργασίες της σε εργολάβους,  την ώρα που βουλιάζει από τα χρέη αφού μόνο στην ΔΕΗ χρωστά περίπου 700.000 € παρότι πέρυσι χρηματοδοτήθηκε από την Κυβέρνηση με 2.000.000 €, την ώρα που οι φουσκωμένοι λογαριασμοί φέρνουν σε απόγνωση τους δημότες, την ώρα που τα χωριά λένε το νερό νεράκι το Δ.Σ. της  ΔΕΥΑΔ κάνει ρουσφέτια αδιαφορώντας για την καταστροφή της!

Με ομόφωνη απόφαση των παρόντων  μελών του Δ.Σ στην συνεδρίαση 4/2019 της 8 Απριλίου  ενέκρινε με την απόφαση 60/2019  την τοποθέτηση νέας παροχής ύδρευσης, στην Τ.Κ. Μαζαρακίου χωρίς την καταβολή του αντίστοιχου τέλους και την παροχή των πρώτων 200 κυβικών ανά εξάμηνο δωρεάν, σε αγρόκτημα με αμπέλια και ελιές που βρίσκεται στη δημοτική οδό προς το γήπεδο! Η Ιστορία όμως δεν σταματάει εδώ! Μετά από λίγες ημέρες διαπιστώθηκε ότι η κόρη του ευεργετηθέντος  έθεσε υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του δημάρχου δυτικής Αχαΐας.

Η παράταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής για μια ακόμη φορά δείχνει το πρόσωπο της! Καταπατώντας με κάθε μέσο και τρόπο κάθε νόμιμη διαδικασία επιδίδεται σε μια άνευ προηγουμένου ρουσφετολογική πολιτική με στόχο την παραμονή της στη εξουσία! Εμείς, η παράταξη «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» θα υπερασπιστούμε τη νομιμότητα στη λειτουργία τόσο της ΔΕΥΑΔ όσο και του Δήμου συνολικά. Καταδικάζουμε την εν λόγω πράξη της δημοτικής αρχής και την καταγγέλλουμε στο λαό της δυτικής Αχαΐας, τονίζοντας ότι όλα αυτά θα λάβουν τέλος στις 26 του Μάη!!!!

Μπορεί να σ' ενδιαφέρει: