«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες της πρώτης επετείου των  δημοτικών εκλογών και των δυο αλλεπάλληλων ηττών  που υπέστη η παράταξη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών»  και ο κος Νικολάου τόσο ρέπουν προς την παραφροσύνη! Γιατί πρόκειται περί παραφροσύνης να μιλά ο κος Νικολάου και η παράταξή του για  νερό! Για  καθαριότητα! Για τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου!!!

Μήπως ξέχασε ο κος Νικολάου τα προηγούμενα πέντε καλοκαίρια της έλλειψης νερού παντού; Μήπως ξέχασε την μη έκδοση λογαριασμών που κατάστρεψε οικονομικά την ΔΕΥΑΔ; Μήπως δεν γνωρίζει ότι μέχρι χθες, εξαιτίας της κατασπατάλησης των χρημάτων της ΔΕΥΑΔ από αυτόν και την παράταξη του δεν είχαμε χρήματα να βάλουμε πετρέλαιο ώστε να κινηθούν αυτοκίνητα και  μηχανήματα της ΔΕΥΑΔ; Μήπως δεν γνωρίζει ο Κος Νικολάου ότι τα χρήματα της ΔΕΥΑΔ που σκόρπισαν αλόγιστα σε ημέτερους, δεν μας επιτρέπουν να μισθώσουμε γεωτρήσεις για να έχουν οι δημότες νερό; Γνωρίζει ο κος Νικολάου τι σημαίνει ποιότητα νερού την οποία σήμερα επικαλείται, γιατί επί πέντε χρόνια δεν την είδαμε! Μπορεί ο κος Νικολάου να μας πει για τις παράνομες παροχές που ο ίδιος έκανε δώρο σε δημότες ώστε να εξασφαλίσει  εκλογική πελατεία;

Γνωρίζει η «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών»  τι σημαίνει καθαριότητα; Μπορεί να μας πει ο κος Νικολάου γιατί καθαρίζουμε οκτώ μήνες χωματερές, παρεμβαίνουμε σε συνοικισμούς Ρομά, καθαρίζουμε  παραλίες και τελειωμό δεν έχουμε; Μήπως η αγορά του μεταχειρισμένου απορριμματοφόρου REΝAULT πέρυσι λίγο πριν τις εκλογές ήταν μόνο για τις φωτογραφίες, γιατί είναι συνεχώς σε βλάβη; Μπορεί να μας πει ο κος Νικολάου αν οι χρεωμένοι στο γραφείο του 43 οχταμηνίτες εργάσθηκαν ποτέ για το δήμο ή για τα προεκλογικά του ρουσφέτια; Ξέχασε ταμειακά ελλείμματα και δεκάδες προφορικές αναθέσεις που έπνιξαν οικονομικά το δήμο;

Κε Νικολάου έχετε επιδοθεί σε έναν προσωπικό πόλεμο λάσπης εναντίον του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κου Κουνάβη! Σας κατανοούμε! Είχατε συνηθίσει να έχετε πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου ο οποίος παράλληλα ασκούσε και  τα καθήκοντα του  επαγγελματικά εναντίον του Δήμου!! Ως δημοτική αρχή είμαστε υπερήφανοι και για την συνεργασία μας με την Α.ΚΙ.Δ.Α. και τον κο Κουνάβη και για την θητεία του ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου! Πρόκειται για έναν άνθρωπο με ήθος, με αξιοπρέπεια, με προσφορά και έργο ως Πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου! Ένας άνθρωπος κόσμημα και για το Δημοτικό Συμβούλιο, για την Αχαγιά και για όλο το Δήμο. Ένας άνθρωπος που τιμά τον θεσμικό του ρόλο ως αιρετός όσο λίγοι και δεν έχει καμία σχέση με το ρόλο του Μαυρογιαλούρου που άριστα υποδύεστε!!!  Η λάσπη εναντίον του και η τακτική Γκέμπελς που χρησιμοποιείτε είναι ένα σας χαρακτηριστικό γνώρισμα που δεν  αγγίζει ούτε τον κο Κουνάβη, ούτε τη δημοτική αρχή!

Για το θέμα της ύδρευσης των κοινοτήτων, που μετά  από πέντε χρόνια θυμηθήκατε, σας πληροφορούμε παρότι άφραγκοι και με τα λίγα χρήματα που αρχίζουμε να εισπράττουμε, από τους λογαριασμούς ύδρευσης που εκδώσαμε, κάτι που επί χρόνια δεν κάνατε, τις επόμενες ημέρες όλες οι κοινότητες του δήμου θα έχουν νερό από τις γεωτρήσεις που μισθώνουμε, όπως το κάναμε τον περασμένο Αύγουστο και Σεπτέμβρη, τότε που εσείς είχατε εξαφανισθεί και από την ΔΕΥΑΔ, λέγοντας στους πολίτες: “πηγαίνετε στο Μυλωνά που ψηφίσατε να σας δώσει νερό”!!!

Όσον αφορά τις αναθυμιάσεις του ιστορικού κέντρου της Αχαγιάς, θέμα που δεν ασχοληθήκατε ποτέ, εφαρμόζουμε ήδη εκεί φθηνή και αποτελεσματική λύση και σε λίγες ημέρες θα απαλλάξουμε την Αχαγιά από μια ακόμα δίκη σας αστοχία που δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στους πολίτες και τα καταστήματα του κέντρου!

Κε Νικόλαου αναρωτιόμαστε αν όσα αναφέρετε στην τελευταία σας ανακοίνωση είναι αποτέλεσμα παραφροσύνης ή όχι! Το σίγουρο είναι ότι είστε αμετανόητοι και αδιόρθωτοι! Συσσωρεύσατε τόσα δεινά στον τόπο και έχετε το θράσος να μιλάτε για θέματα τα οποία επί των ημερών σας και επί πέντε χρόνια τα αγνοούσατε! Ετοιμαστείτε λοιπόν, γιατί το έργο μας για το τόπο και το λαό της Δυτικής Αχαΐας, τον οποίο με σεβασμό υπηρετούμε, θα σας κερνά στενοχώρια, λύπη και παραφροσύνη!!!

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί να σ' ενδιαφέρει: