Ο Χρήστος Ραγιάς υποψήφιος με την παράταξη μας στη δημοτική ενότητα Ωλενίας

Ο Χρήστος Ραγιάς είναι υποψήφιος με την παράταξη μας «Όραμα για την Δυτική Αχαΐα». Γεννήθηκε το 1966, μεγάλωσε και ζει στα Λουσικά, με εξαίρεση το χρονικό διάστημα που έζησε στην Αθήνα. Εκεί σπούδασε τρία χρόνια Ηλεκτρολογία στην Σιβιτανίδειο Σχολή και δούλεψε δύο χρόνια ως ηλεκτρολόγος. Στη συνέχεια επέστρεψε στη γενέτειρά του όπου και συνεχίζει να εργάζεται ως επαγγελματίας ηλεκτρολόγος μέχρι σήμερα. Είναι μέλος του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων Πατρών και μέλος του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Ηλεκτρολόγων Πατρών.

Η πρώτη του ενασχόληση με τα κοινά έγινε όταν σε ηλικία 28 ετών, όταν εξελέγη αντιπρόεδρος στην κοινότητα Λουσικών. Από τότε μέχρι και σήμερα λαμβάνει μέρος ενεργά στην πολιτική ζωή του τόπου του καθώς την τελευταία πενταετία είναι εν ενεργεία Πρόεδρος της κοινότητας Λουσικών.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Λινάρδου, δασκάλα και υποδιευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας με ανάλογο ενδιαφέρον για τον τόπο της. Έχει δύο κόρες την Γεωργία φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και την μικρότερη Ασημίνα μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου Λουσικών.

Πιστεύει στην αξιοκρατία και στην εντιμότητα και επιμένει πως μόνο με την τοποθέτηση έντιμων ανθρώπων σε κατάλληλες θέσεις είναι δυνατόν να ξεπεραστούν τα προβλήματα που μαστίζουν το δήμο μας.

 

Μπορεί να σ' ενδιαφέρει: