Ο Σπύρος Ν.Μυλωνάς, ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα», ξεκίνησε τις συναντήσεις με πρόσωπα και θεσμούς

Τις συναντήσεις με πρόσωπα και θεσμούς ξεκίνησε ο Σπύρος Ν.Μυλωνάς, ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα με τη Δυτική Αχαΐα» καθώς σύμφωνα με τη λαϊκή ετυμηγορία είναι ο νέος Δήμαρχος της Δυτικής Αχαΐας.

Παρόλο που η θητεία του νέου δημοτικού συμβουλίου ξεκινά και επίσημα από την 1η Σεπτέμβρη 2019 και έως τότε τυπικά αλλά και ουσιαστικά η διοίκηση του Δήμου είναι στα χέρια της νυν δημοτικής αρχής, ο κος. Μυλωνάς θέλησε να ενημερωθεί ο ίδιος προσωπικά για τα προβλήματα του τόπου. Έτσι σε μια σειρά συναντήσεων βρέθηκε με τον εν ενεργεία δήμαρχο Χρήστο Νικολάου καθώς και τους αρχηγούς της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης Διονύσιο Γκοτσούλια και Παναγιώτη Κουνάβη αντίστοιχα.

Η διαπίστωση στο τέλος των συναντήσεων είναι ότι ο Δήμος αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα. Ο κος. Μυλωνάς στην ενημέρωση που είχε από τον εν ενεργεία δήμαρχο τόνισε την αναγκαιότητα να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα της καθημερινότητας. «Τα θέματα της ύδρευσης της Κάτω Αχαΐας, του Κάτω Αλισσού, του Λάππα και των Κεφαλαιΐκων πρέπει να αντιμετωπιστούν χτες» όπως χαρακτηριστικά είπε. Ταυτόχρονα ο βιολογικός καθαρισμός και το παραλιακό μέτωπο της Κάτω Αχαΐας, ο ΧΥΤΑ και η δασοπροστασία είναι προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα εν όψει του καλοκαιριού.

Η παράταξη «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» και ο επικεφαλής της Σπύρος Ν.Μυλωνάς θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή με το Δήμο

προκειμένου να έχουν άμεση και συνεχή ενημέρωση για τα προβλήματα των συνδημοτών μας αλλά και να συνεργαστούν με τη δημοτική αρχή για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα του τόπου.

Μπορεί να σ' ενδιαφέρει: