Ο Άγγελος Γιωργιόπουλος υποψήφιος με την παράταξή μας στη δημοτική ενότητα Λαρίσσου

Ο Άγγελος Γιωργιόπουλος είναι ακόμα ένας υποψήφιος με την παράταξή μας «Όραμα για τη δυτική Αχαΐα» στη δημοτική ενότητα Λαρίσσου. Ο Άγγελος γεννήθηκε στο Μιχόι και είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Κάτω Αχαΐας. Εργάζεται στο Δασαρχείο και είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Είναι πρόεδρος του σωματείου δασοφαλάκων Πελοποννήσου, δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων και αντιπρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας δασοφυλάκων.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά και ο ίδιος: «Ο Σπύρος Μυλωνάς είναι ένας άνθρωπος με συνέπεια και ήθος και δίνει το βήμα σε ανθρώπους με καθαρό όραμα για την τοπική ανάπτυξη, να συμβάλλουν ώστε να μετατραπεί ο δήμος μας σε ένα δήμο που θα σέβεται αλλά και θα τον σέβονται.

Γνωρίζοντας τα μέλη της παράταξης και το πρόγραμμα της, αποφάσισα να συνταχθώ μαζί της, αφού οι βασικοί προβληματισμοί μας ήταν κοινοί. Αγωνία για το μέλλον των παιδιών μας, ανησυχία για τη στασιμότητα του τόπου μας, κακή ποιότητα ζωής των κατοίκων του δήμου μας και των επισκεπτών του, καθαριότητα, είναι μερικά από τα ζητήματα για τα οποία θα αγωνιστούμε….».

Μπορεί να σ' ενδιαφέρει: