Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα»

Στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής 12 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού μας «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα», που βρίσκεται στην πλατεία Δημοκρατίας.

Αμέσως μετά ο επικεφαλής μας και υποψήφιος Δήμαρχος του δήμου Δυτικής Αχαΐας κ. Σπύρος Ν. Μυλωνάς, θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία και στη συνέχεια θα παρουσιάσει τους υποψήφιους.

Για να υλοποιήσουμε το ΟΡΑΜΑ μας συναντηθήκαμε με δημότες από όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα, δημότες με διαφορετικές ιδεολογίες και κομματικές ταυτότητες, δημότες με μεγάλη εμπειρία και προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και νέοι ανήσυχοι Δημότες, που με ανιδιοτέλεια και ειλικρινή διάθεση, με χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και των εφαρμογών της, θέλουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας για το καλό του Τόπου μας.

Είναι οι συνδημότες μας μαζί με τους οποίους δίνουμε καθημερινά τη μάχη για τις εκλογές σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά του δήμου μας. Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, την ίδια αγάπη και μαζί θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και μια Νέα Αρχή για το δήμο Δυτικής Αχαΐας την επομένη των εκλογών.

Βάζουμε γερές βάσεις για τη μεγάλη νίκη που έρχεται…… τη νίκη για το δήμο Δυτικής Αχαΐας. Οι συνδημότες μας παίρνουν καθαρή θέση. Απαιτούν Αλλαγή. Αλλαγή Πορείας στο Δήμο. Γυρνούν την πλάτη τους στη ρουσφετολογία και την αδιαφάνεια!

Μπορεί να σ' ενδιαφέρει: