Αγ. Δημήτριος Μπαδα! Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα!

Ο κ. Δήμαρχος, γνωστός για τις φωτογραφίες και τα ψέματα, δε δίστασε να οικειοποιηθεί τον κόπο και τη δουλειά των αρχαιολόγων και της αρχαιολογικής υπηρεσίας και να συμπεριλάβει στον υποτιθέμενο «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ» το προηγούμενο Σάββατο στην εφημερίδα Πελοπόννησο, την αναστήλωση του Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Μπάδα ως δικό του έργο!

Η διευθύντρια της αρχαιολογικής υπηρεσίας όμως, Δρ. Αναστασία Κουμούση σεβόμενη τη δουλειά τόσο των συνεργατών της, όσο και την δική της και της υπηρεσίας της, προέβη σήμερα σε δημόσια καταγγελία με επιστολή της προς την εφημερίδα «Πελοπόννησος». Συγκεκριμένα η κ. Κουμούση αναφέρει ότι η τελετή για τα θυρανοίξια οργανώθηκε με ιδία δαπάνη από την Εφορία Αρχαιοτήτων Αχαΐας, η οποία και υλοποίησε το έργο της αναστήλωσης και συντήρησης των τοιχογραφιών του σεισμόπληκτου μνημείου. Η μόνη συμβολή της δημοτικής αρχής ήταν η κάλυψη 2-3 λακκουβών στο δρόμο που οδηγεί στον ιστορικό ναό! Όπως χαρακτηριστικά γράφει στην επιστολή της όλα αυτά τα αναφέρει προς αποκατάσταση της αλήθειας, γιατί η εντύπωση που δημιουργείται στον αναγνώστη είναι ότι πρόκειται για έργο του Δήμου!

Το περιστατικό αυτό από μόνο του καταδεικνύει την ανευθυνότητα και την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά θέματα ο κ. Δήμαρχος εκθέτοντας τον Δήμο μας σε όλο το νομό και σε όλη την χώρα. Καταδεικνύει την αγωνία του δημάρχου να παρουσιάσει κάποιο έργο μη διστάζοντας να λέει ψέματα στον λαό της δυτικής Αχαΐας και να εκθέτει το θεσμό που εκπροσωπεί!

Γιατί τόσα ψέματα; Γιατί τόση ανευθυνότητα κ. Δήμαρχε; Είναι απαραίτητες τέτοιες συμπεριφορές; Συνάδουν με το κύρος που πρέπει να έχει ένας Δήμαρχος;

Τα αμείλικτα αυτά ερωτήματα είναι σίγουρο ότι δεν θα βρουν απάντηση από τον κ. Δήμαρχο, όπως δεν βρήκε απάντηση και το ερώτημα που τους απευθύναμε σχετικά με το πόσο κόστισε αυτό το αφιέρωμα «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ» που φιλοξενήθηκε από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» και ποιος το πλήρωσε; Η παράταξη του κ. Νικολάου ή το ταμείο του Δήμου; Υπάρχουν τα προβλεπόμενα από το Νόμο παραστατικά; Θα δηλωθούν στις εκλογικές του δαπάνες;

Θα τα απαντήσει όμως συνολικά και μαζικά ο μόνος αρμόδιος, που δεν είναι άλλος από τον λαό της Δυτικής Αχαΐας, στις εκλογές της επόμενης Κυριακής 26 Μαΐου στέλνοντας τον στο σπίτι του και την λήθη.

Μπορεί να σ' ενδιαφέρει: