Ο Ανδρέας Μπουχέλος υποψήφιος με την παράταξη μας

Ο Ανδρέας Μπουχέλος είναι υποψήφιος με την παράταξη «Όραμα για τη δυτική Αχαΐα». Είναι παντρεμένος με τη Γερασιμίνα Κότσαλη και έχει δύο κόρες, την Κωνσταντίνα φοιτήτρια Ιατρικής και την Αγγελική φοιτήτρια Διατροφολογίας και ζει μόνιμα στην Κάτω Αχαΐα.

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αχαΐας στην επιχείρηση που διατηρεί με τους γονείς και τον αδελφό του, με αντικείμενο την χονδρική πώληση σιγαρέττων, ζαχαρωδών, ποτών, ζύθου και αναψυκτικών. Συγχρόνως δραστηριοποιείται και στην παραγωγική διαδικασία διατηρώντας οινοποιείο παραγωγής και εμφιάλωσης οίνου στην Τ.Κ. Λουσικών του Δήμου μας.

Από το 1996 έως το 2009 διετέλεσε πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Δύμης και ιδρυτής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ένας σύλλογος που ασχολήθηκε σοβαρά με τμήματα υποδομών και κατέκτησε σημαντικές διακρίσεις, γράφοντας τη δική του ιστορία. Από το 2003 έως το 2009 κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης και από το 2018 έως και σήμερα κατέχει τη θέση του γενικού γραμματέα.

Από το 2000 έως και σήμερα είναι ενεργό και ιδρυτικό μέλος της ομάδας των Δήθεν Αδιάφορων. Μία ομάδα ανθρώπων με έντονη παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, με καλλιτεχνικές, μουσικές, θεατρικές εκδηλώσεις και συμμετοχή στο καρναβάλι με σημαντικές διακρίσεις και βραβεία.

Όλοι γνωρίζουμε τον Ανδρέα Μπουχέλο σαν ένα νέο και δυναμικό συνδημότη μας, που έχει επιδείξει σημαντική προσφορά στα δρώμενα του τόπου μας. Πρόκειται για μια εξαιρετικά δραστήρια, δημιουργική, διεκδικητική και  ασυμβίβαστη προσωπικότητα, με όραμα για τον τόπο του, πάντα πιστός και αμετακίνητος στις αρχές και τις αξίες του. Αξίες που αφορούν στην ανιδιοτέλεια, το ήθος, την αξιοπρέπεια. Όπως δηλώνει και ο ίδιος:

«Είναι επιβεβλημένο οι πολίτες να έχουν συναίσθηση της ευθύνης για τα πολιτικά πράγματα του τόπου τους. Στις μέρες μας δεν υπάρχει η πολυτέλεια να ισχυρισθούμε ότι δεν μας απασχολεί η πολιτική, είναι σαν να λέμε ότι δεν μας απασχολεί το μέλλον μας και η ζωή μας. Εξάλλου ουσία της πολιτικής δεν αποτελεί η προσκόλληση στο παρελθόν, αλλά το ηθικό και διερευνητικό ενδιαφέρον για το μέλλον».

Μπορεί να σ' ενδιαφέρει: